Diners

Om de koude wintermaanden door te komen organiseert ieder dispuut een uitgebreid diner voor haar leden in een chique restaurant. De diners worden gekenmerkt door tradities van de disputen. Ieder jaar worden de beste restaurants in Amsterdam en omstreken geboekt om hier te proeven van de culinaire hoogstandjes die het gebied rijk is. Vanzelfsprekend wordt er bij iedere gang bijpassende wijn geconsumeerd. Natuurlijk is een dergelijk diner niet compleet zonder goed gezelschap. Samen met je date geniet je van de heerlijkheden, waarna de avond wordt voortgezet in een club, waar de voetjes van de vloer komen.

Gala

Ieder jaar organiseert NoNoMes een gala voor de hele vereniging en haar reünisten. We reizen af naar een sprookjesachtig kasteel waarna er in rokkostuum of in je mooiste galajurk borrel in de mooiste tuinen van Nederland, Duitsland of België geborreld wordt, met een aansluitend diner in het kasteel. Na het diner wordt het gala op bourgondische wijze voortgezet in een balzaal. Tijdens het feest worden de platen gespind, waarna u samen met uw date opstapt naar de vertrekken van uw hotelkamer waar u de avond op romantische wijze afsluit.

De Beaujolais Primeur

De Beaujolais Primeur wordt ieder jaar traditioneel getrouw op de derde donderdag van november gevierd. Tijdens dit evenement wordt er op de sociëteit jonge, rode wijn waarvan de druiven pas twee maanden geleden geplukt zijn gedronken. Onder het genot van borrelhapjes en goede muziek wordt er deze borrel genoten van het rijkelijk geschonken rood.

Rally

Zodra de lente haar intrede doet is het tijd om te genieten van het buitenleven. Jaarlijks reist NoNoMes af naar een stad in Europa. Deze reis staat in het teken van een heuse rally, waarbij je met een team zo snel mogelijk naar steden als Luxemburg of Kopenhagen rijdt. Tijdens de race worden er allerlei opdrachten uitgevoerd en puzzels opgelost. Iedere avond overnacht je op gekke plekken en kan je uitgaan gave clubs of idyllische cafés. Laat je reisgeest naar boven komen!

Warmoesweek

De Warmoesweek is dé feestweek van De Heilige Zeug, de sociëteit van NoNoMes. In deze week wordt er op de soos iedere avond een feest georganiseerd met verschillende thema’s als een full moon party of een rock ‘n’ roll feest. Deze thema’s gaan gepaard met bijpassende drankacties, waarbij er buckets, shots en pullen genuttigd worden. Ieder jaar zijn er verschillende optredens variërend van après-ski artiesten tot disco dj’s die de avonden tot in de late uurtjes verzorgen.

Dies Natalis

De Dies Natalis is de verjaardag van de vereniging. Deze blijft natuurlijk niet ongevierd. Ieder jaar worden de gaafste clubs van Amsterdam afgehuurd om hier de verjaring groots te vieren. Tijdens de avond worden er variërende genres van underground techno naar vieze hits uit de jaren ’90 gedraaid, waarbij iedereen zijn beste dance moves eruit kan gooien. Tijdens dit evenement zijn er ook externen welkom die hier kunnen proeven van de vruchten van het studentenleven.